Ideer og tips som frister

Er det en ting som er sikkert, så er det at det er mange ting vi kunne forbedret både i hjemmet og i livet. Allikevel lever vi i en stressende hverdag hvor det er vanskelig å se for seg at vi skal ha nok tid til å gjøre disse endringene. Ikke bare er det å utføre endringene tidkrevende, men vi må også gjøre en rekke valg. For eksempel bare for å anskaffe oss en seng er vi ofte nødt til å se gjennom hundrevis av modeller og skrenke inn valget til en eneste seng vi liker. Dette har vi rett og slett ikke tid til i 2018. BraHjem er en nettside som lar deg få de aller beste tipsene og guidene innen enkelte produktkategorier. Dette betyr at du i stedet for å se gjennom hundrevis av alternativer, kun får servert de 6-8 beste alternativene innenfor kategoriene. Her finner du også mye inspirasjon, og denne siden er et meget friskt pust i en ellers ulidelig hverdag.

Opplevelsesgavene de sent vil glemme

Det å gi gaver er ikke alltid lett. Selv om julen er over, vet vi at våren bringer både bursdager, konfirmasjoner og kanskje bryllup. Alle disse krever naturligvis gaver, og det blir ofte en stressende prosess. BraHjem har et enestående tips til en gave din mottaker sent vil glemme. Opplevelsesgaver er det nyeste og hotteste og dette er en trend som virkelig kommer til å slå an. BraHjem presenterer i dag 10 forskjellige opplevelsesgaver, alle med mål om å gi din mottaker en opplevelse de sent vil glemme. I stedet for å gi de kjedelige normalene gavene, kan du tre opp som en trendsetter i familien. Med en opplevelsesgave er du også garantert at mottakeren vil huske nøyaktig hvem som ga dem gaven, slik at hver gang de mimrer om opplevelsene vil du assosieres med denne.

10 enestående opplevelser

Zipline i Holmenkollen er den første opplevelsen BraHjem anbefaler. Her får du 361 meter med pur adrenalin inn i kroppen. Har du høydeskrekk, men er glad i fart og moro er RIB safari også en mulighet. Alle er derimot ikke like mye i farta, og da er avslappende opplevelser som romantisk gourmetopphold på The Thief, øl smaking, vandretur og spa bedre alternativer. Uansett hvilken opplevelse du er på utkikk etter, er du nærmest garantert å finne en passende her. Det er opplevelser til både store og små, han og hun og selv par på denne listen. Dette vi være gaven din mottaker aldri vil glemme, og før du vet ordet av ser alle i familien hvilken fantastisk gavegiver du er. Gled deg til mange smil, og kanskje slenger du deg på opplevelsen også?