Hvor mye tjener triatleter

I Norge blir man ikke rik på å delta på Triathlon uten reklameinntekter eller andre inntekter. Som med mange idretter i Norge så er det mer en investering når man driver på lavt nivå enn det er mulighet for å tjene penger. Men det betyr ikke at det er umulig. For å tjene penger på Triathlon må man enten først etablere seg med et navn i forhold til Triathlon-stevner, eller man etablerer muligheter for å tjene penger på andre atleter. Det første alternativet krever mye innsats, mye trening og investering i treningsutstyr og registreringsavgifter. Hvis man ønsker å tjene penger på å være triatlet, så krever dette med andre ord mye innsats og tid.

Finansiering med reklame

Når man har fått etablert seg i forhold til Triathlon-stevner og får gode plasseringer på lokale, regionale og nasjonale stevner, så kan man starte en prosess for å tjene penger på det. Finansiering med reklame er en vanlig metode for alle idrettsutøvere, og hvis du etablerer deg som en god Triathlon-utøver, så kan dette være mulig også her selv om Triathlon ikke er en like godt etablert sport som for eksempel langrenn i Norge. Hvis man ikke kan oppnå god nok oppmerksomhet kun med deltagelse på stevner, så kan man for eksempel øke oppmerksomheten med en blogg. Når du har fått nok følgere eller medlemmer på dine nettsider, eller nok oppmerksomhet kun på grunnlag av deltagelse på stevner, så kan du kontakte mulige sponsorer som ønsker å betale deg for å bære deres logo på treningsutstyr eller ved å være med i reklamekampanjer. Hvor mye man tjener som triatlet vil være avhengig av hva slags sponsor man klarer å finne.

Finansiering med blogg

En måte å få oppmerksomhet rundt deltagelse på Triathlon-stevner på, er ved å etablere en blogg hvor man for eksempel skriver om treningen og fremgangen. Mange er interesserte i hvordan man kan få en sunnere livsstil, og Triathlon og andre treningsmål er oppnåelig for de fleste om man ønsker det sterkt nok og har mulighet til å investere tiden som trengs for å oppnå det man ønsker.

Tilby trening av andre triatleter

Når man har etablert seg som en triatlet, så kan man også tjene penger på å tilby andre hjelp til å oppnå det samme. Ved å trene andre triatleter kan man tjene en timebetaling. Hvor mye denne betalingen er, kommer an på hvordan du markedsfører deg. Jo bedre du har etablert deg i miljøet, jo lettere er det å oppnå en god pris som trener for andre triatleter.

Blogg om andre triatleter

Hvis man elsker Triathlon men man ikke har anledning til å trene nok selv, så kan man blogge eller skrive om andre atleter. Mange kan være interessert i å lese om hva som skjer på stevnene og hvordan de forskjellige deltagerne gjennomfører deltagelsen sin. Hvis du vil ha en mer inngående blogg, så kan du også velge å skrive om treningen til de forskjellige utøverne.

Ved å sjekke www.plusspenger.no kan du finne mer informasjon om hvordan tjene penger online eller ved å jobbe for deg selv.